HH Lihashuolto -ja Liikuntavalmennus on tammikuussa 2018 avattu yritys.
Toimintani keskittyy Urheilu-ja klassiseen hierontaan, Personal Training sekä ravintovalmennukseen.
Viihtyisät tilat löydät Helsingin Suutarilasta.

Tervetuloa!

Minä

Hei,

Olen Hanna-Reetta Hyyryläinen. Koulutukseltani olen hieroja, Personal Trainer, ravintovalmentaja, kuntosaliohjaaja- ja ryhmäliikunnanohjaaja. Hierojaksi valmistuin Helsingissä keväällä 2016 ja erikoistuin ammattitutkinnossani urheiluhierontaan. Liikunta-alalla olen toiminut lähes 10 vuotta. Olen opiskellut myös ravintolakokiksi, josta on ollut iso apu ravintovalmennuksissa.

Liikuntaa olen harrastanut lapsesta asti eri muodoissa. Tällä hetkellä aikaa kuluu juoksun, kehonpaino- ja toiminnallisen kuntosaliharjoittelun parissa. Liikuntatausta auttaa ymmärtämään myös paljon liikkuvien ja urheilijoiden tarpeita lihashuollossa.

Työssäni painotan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lihashuolto tai valmennussuunnitelma rakennetaan toiveidesi ja tavoitteidesi perusteella, lähtökohtasi huomioon ottaen.

Hyvinvointiterveisin,
Hanna

Palvelut

Urheilu -ja klassinen hieronta

Ensimmäisellä hierontakerralla pyydän sinua täyttämään esitietolomakkeen, josta saan tarvittavat tiedot mahdollisista sairauksista tai vammoista, jotka on otettava hieronnassa huomioon. Tarvittaessa tehdään muutama liikkuvuustesti, joiden avulla saadaan kartoitettua ongelman lähtökohtia. Ensimmäiselle hoitokerralle suosittelen varaamaan 50 minuutin mittaisen tai pidemmän ajan. Olet tervetullut hierontaan, oli tavoitteenasi rentoutuminen tai pidempiaikaisten lihaskipujen hoidattaminen. Jos olet epävarma hieronnan soveltuvuudesta sinulle tiedustele asiaa minulta tai lääkäriltäsi ennen hieronnan varaamista.

Personal Training valmennus

Personal Training valmennus tapahtuu pääosin PT-studiollani tai sen lähialueella. Tilasta löytyy hyvät puitteet ja välineet rakentaa toiminnallinen, vapailla painoilla, kahvakuulilla tai kotona toteutettava treeniohjelma. Ohjelma rakennetaan tavoitteidesi ja toiveittesi mukaisesti lähtökohtasi huomioon ottaen. Pidempiaikaisessa valmennuksessa otetaan huomioon kaikki kunnon osa-alueet. Lihaskunto, kestävyyskunto, liikkuvuus- ja lihashuoltoharjoitteet. Olitpa liikuntaharrastusta aloitteleva tai uusia haasteita kaipaava aktiiviliikkuja, minulta saat eväät viedä tavoitteitasi eteenpäin. Yrityksille toteutan esimerkiksi taukojumppa -ja ryhmäliikuntaohjauksia.

Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksessa painotan ravitsemussuosituksia ja muutoksia, jotka sinun on helppo toteuttaa arjessa. Valmennus toteutetaan kartoittamalla lähtökohdat ruokapäiväkirjaa täyttämällä ja käymällä tavoitteesi läpi. Nykytilanteen perusteella lähdetään pienin muutoksin suunnittelemaan juuri sinulle sopivaa monipuolista ruokavaliota. Ravintovalmennus voidaan toteuttaa joko tapaamisilla tai etävälmennuksena sähköpostin välityksellä.

Hinnasto

Urheilu -ja klassinen hieronta

30 min 35€
50 min 50€
60 min 60€
80 min 75€
105 min 90€
Tutustumistarjous uusi asiakas 50 min 39€

Personal Training 

Treeniohjelman suunnittelu ja ohjaus. Ei sisällä seurantaa.

PT-ohjaus 1 krt 100€
PT-ohjaus 2 krt 185€
PT-ohjaus 3 krt 260€
PT-ohjaus ilman ohjelmaa 70€

Lihaskunto tai venyttely ohjelma voidaan laatia myös hieronnassa havaittujen kireyksien tai heikkouksien pohjalta. Ohjelman suunnittelu ja läpikäynti hieronnan ohessa 50€ (ohjauksen kesto 30 min) Ei varattavissa nettiajanvarauksen kautta.

Valmennuspaketit

Valmennus sisältää alkukartoituksen, treeniohjelmat ja liikuntasuunnitelman kaikki kunnon osa-alueet huomioiden (lihaskunto, kestävyys, liikkuvuus- ja lihashuolto), ravintovalmennuksen ja sähköpostituen. Valmennuksessa oleville hieronta tarjoushintaan -10% valmennuksen ajan.

3 kk 6 tapaamista 225€/kk
3 kk 12 tapaamista 295€/kk
6 kk 12 tapaamista 215€/kk
6 kk 24 tapaamista 280€/kk

Tehostartti

1 kk 8 tapaamista 590€

Jatkovalmennus mihin tahansa treenipakettiin. Sisältää treeniohjelman päivityksen ja sähköpostituen.

1 tapaaminen/kk 115€/kk

Pari– ja pienryhmävalmennus sopii samanlaiset tavoitteet omaaville. Pyydä kaveri tai puoliso mukaan ja kysy lisää!

Ravintovalmennus

Ravinto-ohjelman suunnittelu.

Lähtötilanteen kartoitus, ruokapäiväkirjan analysointi, ateriarytmin suunnittelu, muutosehdotukset ja esimerkkiruokavalio. Ei sisällä seurantaa.

Tapaaminen ja palaute sähköpostitse 150€
Toteutus etävalmennuksena 120€

Valmennuspaketit

Alkutapaaminen, lähtötilanteen kartoitus, ruokapäiväkirjan analysointi, ateriarytmin suunnittelu, muutosehdotukset, esimerkkiruokavaliot ja reseptejä tarpeen mukaan. Yhteydenpito sähköpostilla valmennuksen aikana ja muutokset tarpeen mukaan 1-2 viikon välein.

3 kk 3 tapaamista 150€/kk
6 kk 6 tapaamista 130€/kk

Tapaamiset liiketilallani osoitteessa Peltohiirenkuja 1, 00780 Helsinki.

Ravintovalmennus saatavana myös etävalmennuksena.

Yrityksille

Taukojumppa ja ryhmäliikuntaohjaukset lähialueen yrityksiin. Kysy lisää!

Maksutavat

Käteinen
Pankki ja luottokortti
Smartum liikuntasetelit liikunta- ja ravintovalmennukseen
Smartum hierontasaldo

Laskutus yrityksille ja valmennuspaketteihin

Hinnasto koskee liiketilallani tai lähiympäristössä toteutettuja ohjauksia. Muut neuvotellaan tapauskohtaisesti. Mahdolliset liikuntamaksut eivät sisälly hintaan.

Hinnat sisältävät alv:n. Personal Training -ja ravintovalmennus alv 24%. Hieronta alv 0%.

Yhteydenotto

Sähköposti

hanna@lihashuoltojaliikuntavalmennus.fi

Puhelin

040-7521826

Puhelimeen en vastaa ollessani asiakastyössä mutta soitan takaisin vapauduttuani. Parhaiten saat asian hoidettua nettiajanvarauksen tai sähköpostin kautta.

Osoite

Peltohiirenkuja 1 liiketila 2, 00780 Helsinki

Studio sijaitsee Helsingin Suutarilassa katutasossa luhtitalon alakerrassa. Perille pääset hyvin omalla autolla- tai julkisilla. Tilan edestä löytyy muutama maksuton asiakaspaikka, jotka on varattu liiketilan asiakkaille. Bussilinjojen 554, 560, 561 ja 61 pysäkit löytyvät lähettyviltä.

Nettiajanvarauksen kautta saat kätevimmin varattua ajan hierontaan. Muistathan peruuttaa aikasi viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Samana päivänä peruutetuista ja peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitetaan hinnaston mukaisesti. 

Personal Training ja ravintovalmennus aikaa varatessasi ota yhteyttä sähköpostin tai yhteydenotto lomakkeen kautta. Nämä palvelut vaativat yleensä etukäteissuunnittelua, joten vain osa näistä palveluista on varattavissa nettiajanvarauksen kautta. Huomioithan että PT-studiollani ei ole suihkumahdollisuutta.

Yhteydenottolomake