Ladataan…

Urheiluhieronta

 

Ei silittelyä vaan tehokasta, jumeja avaavaa hierontaa. Hoida kivut, poista jumit ja palaudu nopeammin!

 

Onko sinulla lihaskipuja, päänsärkyjä tai käsien puutumista? Tuntuuko kehosi väsyneeltä ja tukkoiselta? Kestääkö palautumisesi liikuntasuorituksesta kauan tai onko sinulla toistuvasti urheiluvammoja?

Haluatko kivuttoman kehon ja päästä häiritsevistä vaivoista eroon? Haluatko palautua nopeammin arjesta ja liikunnasta? Haluatko minimoida urheiluvammojen riskin ja parantaa liikkuvuuttasi?

Urheiluhieronta sopii kaikille jotka haluavat pitää kivut tai ikävät oireet loitolla, palautua arjesta ja liikuntasuorituksista, parantaa liikkuvuuttaan ja ehkäistä urheiluvammoja.

Käytän hieronnassa monipuolisia ja tehokkaita otteita, passiivisia venytyksiä ja nivelten mobilisointia tarpeen mukaan. Hieronnan voimakkuus säädellään aina asikkaan tuntemusten mukaan.

Hieronnan yhteydessä saat vinkkejä omatoimiseen lihashuoltoon sillä parhaan tuloksen saat yhdistämällä säännöllisen hierontakäynnin ja oman tekemisen. Tarvittaessa ohjaan sinut eteenpäin jos et voi saada hieronnasta apua ongelmaasi.

 

Hieronnasta saat apua esimerkiksi seuraaviin vaivoihin:

 • niska-hartia -tai jännityspäänsärky
 • päätetyön tai muun yksipuolisen työasennon aiheuttamien vaivojen huolto
 • purentaongelmista tai jännitysniskasta aiheutuva huimaus, tinnitys tai korvien soiminen
 • olkapäävaivojen ennaltaehkäisy ja hoito
 • hiirikäden ongelmat
 • lihasjäykkyys ja tukkoisuus, liikkuvuuden parantaminen
 • lihaskrampit
 • stressi ja rentoutuminen
 • unettomuus
 • raajojen puutumisoireet
 • liikkujan tai urheilijan riittävä palautuminen ja urheiluvammojen ehkäisy
 • lihaksen ylirasituksesta aiheutuvien vaivojen hoito kuten tenniskyynerpää, juoksijan polvi, penikkatauti, plantaarifaskiitti ym.

 

Sopiiko urheiluhieronta minulle vaikka en ole urheilija?

Urheiluhieronta sopii kaikille, riippumatta siitä urheilitko vai et. Urheiluhieronta eroaa hyvin vähän klassisesta hieronnasta. Ainoa ero on, että urheiluhieroja on perehtynyt enemmän urheilijoiden/liikkujien tarpeisiin koulutetun hierojan ammattitutkinnossaan suorittaman urheilijan lihashuolto -tutkinnon ansiosta. Urheiluhieronnassa käytetään myös paljon poikittaisia otteita ja venyttäviä tekniikoita, jolloin se on lihasta muokkaavampaa ja tehokkaampaa kuin klassinen hieronta ja näin sopii kaikille, jotka haluavat että hieronta on tehokasta ja jumeja avaavaa. Hieronnan voimakkuus katsotaan aina jokaiselle asikkaalle sopivaksi. Kerrothan siis rohkeasti tuntemuksistasi!

 

Hieronta-ajan voit varata kätevästi nettiajanvarauksen kautta:

Varaa aika hierontaan

tai soittamalla 040-7521826. Voit kysellä vaikkapa tekstiviestillä aikoja, jos et löydä nettikalenterista sopivaa. Koitetaan löytää sinulle sopiva aika!

 

Hinnasto

30min 35€
50min 50€
60min 60€
80min 75€
105min 90€

Kanta-asiakaskortti

Tästä edusta hyödyt käydessäsi hieronnassa keskimäärin kuukausittain tai useammin. Kysy lisää ja pyydä korttisi mukaan hieronnan yhteydessä.

 • käydessäsi hieronnassa saat jokaisesta normaalihintaisesta 50 min tai pidemmästä ajasta merkinnän
 • kortti on voimassa tasan 10 kalenterikuukautta ensimmäisestä käyntikerrasta ja se on henkilökohtainen
 • kerätessäsi kortin voimassaoloaikana 10 merkintää, saat veloituksettoman hieronta-ajan edullisimman käyttämäsi ajan mukaan
 • veloitukseton aika on käytettävä kuukauden sisällä
 • aktiivisena kävijänä säästät lähes 10% kertakäyntiin verrattuna

 

Lue lisää tästämihin säännöllisestä hieronnasta on apua ja miksi se on tärkeä osa lihashuoltoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asiakaspalautteita:

”Olin kärsinyt pitkään kireistä hartiaseudun lihaksista ja satunnaisista päänsäryistä ennen ammattitaitoisen hierojan löytymistä. Harrastan salilla käyntiä ja teen päätetyötä, joten nämä ongelmat ovat tulleet sitä kautta minulle tutuiksi. Olen päässyt säännöllisellä hieronnalla ja venyttelyllä eroon mainituista ongelmista. Kiitos tästä kuuluu Hannan vankalle ammattitaidolle”

Henrik 33v

”Aloin käymään Hannalla hieronnassa vuosi sitten erilaisten liikuntaharrastusten tuomien kremppojen takia. Alussa kartoitettiin liikkuvuutta muutamalla testillä ja todettiin rajoitteita olkavarren ja takareisien liikkuvuudessa. Hieronta tuntui heti tehoavan ja olen saanut harjoitteita kotona tehtävään lihashuoltoon. Liikkuvuuteni on parantunut huomattavasti ja päivittäisiä kipuoireita ei enää ole. Olen pystynyt pitkän tauon jälkeen juoksemaan kun alaselkä ei enää kipeydy lenkkeilystä”

Leena 58v