Ladataan…

Liikuntavalmennus Personal Training

 

Toiminnallista ja tehokasta treeniä tavoitteena toimiva ja kivuton keho!

 

Yksilövalmennus on tarkoitettu sinulle jos:

 • haluat harjoitella monipuolisesti ja tehokkaasti ja saavuttaa pysyviä tuloksia
 • sinulle ensisijaista on että tulokset näkyvät arjessa ja parantuneena toimintakykynä, se mitä peilistä näkyy tulee kaupanpäälle
 • treenisi on jämähtänyt yksipuoliseksi ja haluat uusia haasteita
 • sinun pitäisi muuttaa elämäntapojasi, mutta tämä tuntuu haastavalta
 • tiedostat että tulokset eivät synny itsestään vaan niiden eteen on tehtävä töitä ja työn teet sinä itse!

 

Valmennus sopii erityisesti sinulle, jos joku näistä asioista on sinulle tärkeä:

 • liikut paljon, mutta huomaat ettet palaudu liikunnasta enää niin hyvin kuin nuorempana tai liikunta on alkanut aiheuttaa kaikenlaisia kremppoja.
 • olet kiireinen esimerkiksi pienten lasten vanhempi. Haluat parantaa hyvinvointiasi ja löytää tavat liikkua niin ettei se ole ajallisesti pois perheeltäsi
 • haluat treenata ja kehittyä monipuolisesti oman kroppasi ehdoilla. Sinulle on tärkeää että pystyt helposti toteuttamaan treenit ja haluat yksilöllistä juuri sinulle suunniteltua valmennusta.
 • haluat aloittaa juoksun tai olet kuntojuoksija. Haluat kehittyä harjoittelussasi ja parantaa vauhtia, sekä juoksutekniikkaasi.
 • kuntosalitreeni ei ole sinun juttusi vaan haluat tehdä lihaskuntoharjoitukset kotona. Yhteistreenien onnistuessa valmennustudiollani, sinun ei tarvitse maksaa erikseen omia ja PT.n kuntosalimaksuja halutessasi opastusta treenitekniikoihin.
 • haluat treenin olevan toiminnallista ja oikeasti myös arjen toimintakykyä kehittävää, eikä vain yksipuolista treenausta kuntosalilaitteilla.

 

Haluatko jaksaa paremmin arjessa ja nauttia liikunnasta ilman lihaskipuja?

 

Mitä valmennus sisältää?

Valmennus rakennetaan tavoitteidesi mukaisesti lähtökohdat ja elämäntilanteesi huomioiden. Treenit suunnitellaan niin, että sinun on helppo toteuttaa ne arjessa. Valmennuksessa harjoitetaan monipuolisesti lihaskuntoa, kestävyyttä, kehonhallintaa -ja liikkuvuutta. Treenataan tehokkaasti, toiminnallisesti ja nousujohteisesti itseään haastaen sekä opetellaan tekemään ruokavalintoja, jotka tukevat terveyttä ja liikunnallisia tavoitteitasi.

 

Miten hyödyt valmennuksestani:

 • lihas -ja kestävyyskuntosi paranee, jolloin kehosi toimintakyky kasvaa
 • liikkuvuutesi ja kehonhallintasi paranee, joka ehkäisee vammoilta arjessa ja liikuntasuorituksissa
 • lihastasapainosi ja ryhtisi paranee, jonka seurauksena kärsit vähemmän lihaskivuista ja muista ikävistä krempoista
 • opit koostamaan sinulle sopivan monipuolisen ruokavalion, joka tukee terveyttä ja liikunnallisia tavoitteitasi
 • parantuneen kunnon ja fiksujen ruokavalintojen avulla jaksat arjessa paremmin ja olet virkeämpi, sekä terveytesi kohenee ja riski sairastua elämäntapasairauksiin pienenee
 • opit nauttimaan liikunnan tuomasta hyvästä olosta, jolloin liikunnasta tulee elämäntapa
 • saat ohjeet fiksusti toteutettuun kokonaisuuteen jossa ei treenata kipua vastaan, vaan oman kropan ehdoilla. Tämä on tie oikeasti kehittävään ja mieluisaan harjoitteluun.

 

Missä treenit toteutetaan?

Yhteistreenit ja tapaamiset toteutetaan HH Lihashuolto -ja Liikuntavalmennuksen treenistudiolla ja/tai ulkona. Ulkotreenit on mahdollista toteuttaa ainakin Helsingissä alueilla Siltamäki, Suutarila, Tapaninvainio, Töyrynummi, Tapanila, Tapulikaupunki, Puistola ja Malmi tai Vantaalla alueilla Tammisto, Pakkala, Koivuhaha, Helsingin Pitäjän Kirkonkylä, Aviapolis, Veromies, Viertola ja Tikkurila. Treeniohjelmat laaditaan sen mukaan mitä välineitä sinulla on käytössäsi ja missä haluat harjoitella. Omatoimiset treenit laaditaan toteutettavaksi kotona, kuntosalilla tai ulkona, mikä sinulle on mieluisinta.

 

Liikuntavalmennus Personal Training on on sinulle kun haluat harjoitella monipuolisesti ja tehokkaasti ja tuloksia saavuttaen, tavoitteena kivuton ja toimiva keho. Valmennus sisältää ohjelmoinnin kaikki kunnon osa alueet huomioiden ja ravintovalmennuksen, jotta pääset entistä parempiin tuloksiin. Kehityt monipuolisesti ja huomaat tuloksen arjen jaksamisessa. Liikunta tulee osaksi muuta elämää niin, että muu elämä ei pyöri liikunnan ehdoilla.

Uskon että yhdessä voitamme haasteet ja löydämme keinot, joilla sinä motivoidut liikkumaan tai järkevöittämään harjoitteluasi!

 

Valmennukseen otan vain rajatun määrän valmennettavia kerralla, jotta pystyn keskittymään jokaiseen asiakkaaseen yksilöllisesti.

 

Ensimmäinen tapaaminen on maksuton ja ei sido sinua mihinkään. Mietitään yhdessä sopiiko valmennukseni juuri sinulle?

Ota yhteyttä ja varaa aika

 

Hinnasto

 

Yksittäiset treeniohjelmat

Treeniohjelman suunnittelu ja ohjaus, josta saat kirjalliset opasteet.

PT-ohjaus 1 krt 100 €
PT-ohjaus 2 krt 185 €
PT-ohjaus 3 krt 260 €

Venyttelyohjelma hieronta-ajan yhteydessä                                              50 €

 

Pidemmät valmennusjaksot

 

Valmennuspaketit sisältävät kaiken tämän:

 • alkukartoituksen. Halutessasi kehitystä seurataan liike -ja kuntotesteillä valmennuksen aikana
 • liikekuvalliset treeniohjelmat ja niiden päivityksen tarpeeksi usein, jotta harjoittelu pysyy nousujohteisena ja mielekkäänä
 • monipuolisissa sinulle suunnitelluissa treeniohjelmissa huomioidaan kaikki kunnon osa-alueet. Saat ohjeet lihaskunto, kestävyys, liikkuvuus- ja lihashuoltotreeneihin tavoitteidesi mukaan
 • viikkosuunnitelmat harjoituksille ja treenipäiväkirjan, johon voit kirjata toteutuneet harjoitukset
 • ravintovalmennuksen ja reseptipankin (tulossa) käyttöösi (lue lisää ravintovalmennus sivulta)
 • viikottaisen sähköposti tai puhelintuen

 

Miten valitsen valmennuksen?

 • 3 kk valmennus sopii sinulle jolle liikkuminen on jo tuttua. Haluat uusia ideoita treeniin, kehittyä monipuolisesti, haastaa itseäsi ja järkevöittää harjoitteluasi.
 • 6 kk valmennus sopii sinulle jolla on tavoitteena uusi liikunnallinen elämäntapa tai et ole aikoihin juurikaan liikkunut. Ravintotottumukset saattavat olla hukassa, motivoituminen projektiin on hankalaa etkä tiedä mistä lähteä liikkeelle.
 • Molempiin valmennuksiin 3 ja 6 kk voit valita tapaamisen kerran viikossa tai kahden viikon välein kuten esimerkeissä. Tapaaminen kerran viikossa sopii sinulle, joka vaadit paljon tekniikkaopastusta treeniin. Tapaaminen kerran kahdessa viikossa sopii omatoimiselle treenaajalle, jolle harjoittelu on jo tuttua ja tekniikat hyvällä mallilla.

 

3 kk / 6 tapaamista 225 € / kk
3 kk / 12 tapaamista 295 € / kk
6 kk / 12 tapaamista 220 € / kk
6 kk / 24 tapaamista 290 € / kk

 

Jatkovalmennus mihin tahansa treenipakettiin                           120 € / kk

 • Jatkovalmennus sisältää treeniohjelmien päivityksen ja kausisuunnittelun sekä yhden treenitapaamisen / kk

 

Valmennuksen tueksi:

 • Jotta palautuminen treeneistä olisi tehokkaampaa saat halutessasi käyttää urheiluhieronta palveluita -10% alennuksella valmennuksen ajan.

(Etu koskee yli 3kk valmennuspaketteja)

 

 • Valmennukset on mahdollista toteuttaa yhdessä samanlaiset tavoitteet omaavan kaverin kanssa. Kysy lisää!

 

 

Asiakaspalautteita:

 

”Tsemppaava valmentaja. Kertaakaan en ole valmennuksen aikana kokenut epäonnistuvani. Tulosta on tullut ja nyt ymmärrän että kehittyäkseni tarvin myös palauttavia treenejä ja kehonhuoltoa”

Mirka 34v

”Olen treenannut vuosia kuntosalilla. treeni tuntui usein tylsältä ja kärsin alaselkä ja polvikivuista harjoittelun jälkeen. Aloitin Hannan valmennuksessa 5 kk sitten ja neljään kuukauteen en ole kärsinyt alaselkäkivuista ja polvikivut ovat lähes poissa. Kuntosalilaitteet ovat vaihtuneet painoihin ja kotona kehonvastuksella tehtäviin liikkeisiin joita voin tehdä kiireisinä päivinä. Parantuneiden ruokatottumuksien ansiosta olen kohta samassa painossa kuin ennen lapsia ja sen huomaa olossa. Energiaa riittää ja jaksan touhuta lasteni kanssa. En tiennyt miten monipuolista ja kivaa harjoittelu voi olla”

Taina 43v

”Nelikymppisenä kolmannen polvioperaation jälkeen menetin täysin treenimotivaationi. Nyt 15 vuotta myöhemmin lääkäriltä tuli käsky aloittaa elämäntapamuutos. Aloitin valmennuksen puolivuotta sitten ja en olisi ikinä uskonut miten nopeasti vaiva toisensa jälkeen alkaa hävitä. Ensimmäiset kuukaudet oli haastavia. Siitä noustiin ja nyt liikunnasta alkaa nauttia”

Kari 47v

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

 

Olen kiireinen. En tiedä ehdinkö toteuttaa kaikki treenit..

Valmennuksessa huomioidaan aina ajankäytölliset haasteesi ja saat sellaiset ohjeet joiden toteuttaminen on helppoa nykyisten arkirutiiniesi rinnalla. Esimerkiksi jos lähtötilanteesi on ettet kerkiä treenata ollenkaan saat huimia tuloksia jo 3 x 30 min harjoittelulla viikossa ja harjoitukset voit toteuttaa helposti kotona, jolloin aikaa ei kulu edes matkaan harjoituspaikalle. Treenistä saat varmasti energiaa jolloin suoritat muut arkirutiinit tehokkaammin.

Miksi valitsisin tämän valmennuksen lukuisten muiden joukosta?

Valmennuksessani huomioidaan aina henkilökohtainen lähtötilanne ja liikunnallinen taustasi. Urheiluhierojana tiedän kuinka paljon liikkuvuus, lihastasapaino ja monipuolisuus vaikuttavat suorityskykyyn. Valmennuksessa kehitetään juuri niitä ominaisuuksia, joita sinun pitää kehittää treenataksesi turvallisesti, tehokkaasti ja tuloksia aikaansaaden. Haluan että osaat myös valmennuksen jälkeen ilman ohjeistusta kehittää näitä ominaisuuksia. Valmennuspaketit sisältävät aina ravintovalmennuksen, sillä jokaisen ruokavaliosta löytyy parannettavaa olivat tavoitteesi mitkä tahansa ja ravinnolla on iso merkitys kehittymiseen treenissä.