Personal Training

Keväälle 2023 löytyy muutamia valmennuspaikkoja Pt- ja juoksuvalmennukseen.

Haluatko kehittyä treeneissäsi, saada tuloksia ja uutta motivaatiota tai tehdä liikunnallisen elämäntapamuutoksen?

Valmennuksessani treenataan tehokkaasti saavuttaen tuloksia jotka pysyvät. Harjoittelussa painotetaan oikeita suoritustekniikoita, jotta treenaaminen on tehokasta ja turvallista. Oikeaa ohjelmointia, sillä pidempiaikaisesti tulosta ei synny, jos esimerkiksi kehonhuolto tai palauttava treeni puuttuu sekä ravintoa jolla on iso merkitys suorituskykyyn, palautumiseen ja esimerkiksi painonpudotusprojekteissa.

Olen erikoistunut erityisesti seuraaviin valmennuksiin:

 • asiakkaat joiden tavoitteena on pysyvä painonpudotus ja liikunnallinen elämäntapamuutos.
 • kuntojuoksijat ja juoksua aloittelevat, jotka haluavat parantaa juoksutekniikkaansa ja saada tehoa juoksuun tai kärsivät toistuvista rasitusvammoista.
 • kotijumppaajat, jotka haluavat monipuolistaa treeniään. 
 • toiminnallinen, vapailla painoilla tehtävä -ja kehonpainotreeni kuntosalilla.

Yksilövalmennukseni sopii sinulle, jos tunnistat jotain näistä:

 • haluat harjoitella monipuolisesti ja tehokkaasti ja saavuttaa tuloksia, jotka pysyvät!
 • treenisi on jämähtänyt yksipuoliseksi tai tylsäksi ja haluat uusia haasteita treeneihisi
 • sinun pitäisi muuttaa elämäntapojasi voidaksesi paremmin, esimerkiksi pudottaa painoasi liikunnan ja fiksujen ruokavalintojen avulla.
 • liikut paljon, mutta huomaat ettet palaudu liikunnasta enää niin hyvin kuin nuorempana tai liikunta on alkanut aiheuttaa kaikenlaisia kremppoja.
 • olet kiireinen esimerkiksi pienten lasten vanhempi. Haluat parantaa hyvinvointiasi ja tehdä tehokkaita treenejä, jotka eivät vie liikaa aikaa. Koska valmennus-studio on varattu vain sinulle, voit halutessasi ottaa vauvan mukaan treenien ajaksi.
 • haluat aloittaa juoksun tai olet kuntojuoksija. Tavoitteenasi voi olla 5 kilometrin juokseminen tai marathon.
 • haluat treenin olevan toiminnallista ja tuloksien näkyvän peilin lisäksi myös parantuneena toimintakykynä.

Mitä valmennus sisältää?

Valmennus rakennetaan tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisesti lähtökohtasi ja elämäntilanteesi huomioiden. Treeniohjelmat suunnitellaan aina yksilöllisesti sinulle sopiviksi. Valmennuksessa treenataan monipuolisesti, tehokkaasti ja nousujohteisesti itseään haastaen sekä opetellaan tekemään ruokavalintoja, jotka tukevat terveyttä ja tavoitteitasi. Valmennukseni suunnitellaan aina monipuoliseksi kokonaisuudeksi, sillä jos joku tärkeä osa-alue puuttuu (vaikkapa lihashuolto) se tuottaa usein myöhemmin ongelmia.

Missä treenit toteutetaan?

Tapaamiset toteutetaan Lihashuolto -ja Liikuntavalmennuksen treenistudiolla ja/tai ulkona lähialueilla. Treenistudio on käytössä vain sinua varten ja saat harjoitella rauhassa valmentajan johdolla. Omatoimiset treenit laaditaan toteutettavaksi kotona, kuntosalilla tai ulkona, mikä sinulle on mieluisinta. Pidän valmennettavia rajatun määrän, jotta pystyn keskittymään jokaiseen projektiin yksilöllisesti. Yksittäisiä ohjauksia saatavilla jatkuvasti vapaiden aikojen puitteissa. Varaa aikasi tapaamiseen s-postilla hanna@lihashuoltojaliikuntavalmennus.fi tai soittamalla 040-7521826.

Hinnasto

Yksittäiset treeniohjelmat

Harjoitusohjelma (ilman ohjausta)  50-100 €
Ohjelma ja ohjaus 130-180 €
Ohjelma ja ohjaus 2krt 210-260 €

Ohjaukseen varataan aika 60 min. Hinta määräytyy laaditun harjoituskokonaisuuden mukaan. Kysy tästä lisää. Venyttely ohjelma hieronta-ajan yhteydessä 70 € (sisältää sinulle suunnitellut liikekuvalliset ohjeet ja 30min ohjauksen)

Pidemmät valmennusjaksot

Valmennuspaketit sisältävät:

 • tavoitteiden mukaan liikkuvuus -ja kuntotestit valmennuksen aikana.
 • liikekuvalliset treeniohjelmat ja niiden päivityksen 1-2kk:n välein, jotta harjoittelu pysyy nousujohteisena ja mielekkäänä
 • monipuolisissa sinulle suunnitelluissa treeniohjelmissa huomioidaan kaikki kunnon osa-alueet tavoitteidesi mukaan. Saat kirjalliset ohjeet ja opastuksen lihaskunto, kestävyys, liikkuvuus- ja lihashuoltotreeneihin.
 • viikkosuunnitelmat harjoituksille ja halutessasi treenipäiväkirjan, johon voit kirjata toteutuneet harjoitukset
 • ravinto tsekkaus. 3 kuukauden valmennus on suunniteltu sinulle, joka et tarvitse juuri ravintovalmennusta ja 6 kuukauden valmennus sinulle, jolla on isompia haasteita ruokavaliossasi.
 • sähköposti/whatsupp/viestituen.
 • tapaamiset voidaan käyttää treeni ja ravintovalmennukseen tavoitteisiisi sopivassa suhteessa.
 • treenitapaamisen kesto n.60min ja ravintotapaamisen n.45-60min.

Miten valitsen minulle sopivan valmennuksen?

 • 3 kk valmennus sopii sinulle, jolle liikkuminen on jo tuttua. Haluat uusia ideoita treeniin, kehittyä monipuolisesti, haastaa itseäsi ja järkevöittää harjoitteluasi.
 • 6 kk valmennus sopii sinulle, jolla on tavoitteena uusi liikunnallinen elämäntapa tai et ole aikoihin juurikaan liikkunut sekä ravintotottumuksissa on paljon parannettavaa.
 • Jos tarvitset paljon tekniikkaopastusta tai ravintovalmennusta, suosittelen valitsemaan enemmän tapaamisia sisältävän vaihtoehdon ja/tai vähintään 6 kuukauden valmennusjakson.
3 kk 6 tapaamista 250 €/kk
3 kk 9 tapaamista 345 €/kk
3 kk 12 tapaamista 420 €/kk
6 kk 12 tapaamista 240 €/kk
6 kk 18 tapaamista 330 €/kk
6 kk 24 tapaamista 390 €/kk

Valmennukseen voidaan sopia keskeytys esimerkiksi loma. Tapaamisajankohdat suunnitellaan sinulle sopiviksi esimerkiksi alussa voi tapaamisia olla useammin ja kun tekniikat käyvät tutuiksi tapaamisia harventaa. Tapaamisissa 48h muutos/peruutusehto poislukien sairastapaukset, koska jokainen treeni suunnitellaan yksilöllisesti sinulle ja vaatii pohjatyötä. Valmennuspaketti voidaan räätälöidä myös haluamasi tapaamismäärän mukaan tai pidemmälle ajanjaksolle. Jatkovalmennus mihin tahansa treenipakettiin 150 € / kk. Jatkovalmennus sisältää treeniohjelmien päivityksen ja kausisuunnittelun sekä yhden treenitapaamisen / kk. Valmennukset on mahdollista toteuttaa yhdessä samanlaiset tavoitteet omaavan kaverin kanssa. Yleisimmät liikuntaedut Smartum, Edenred, Eazybreak ja Epassi käyvät maksutapoina valmennuksiin.

Asiakkaideni palautteita:

”Tsemppaava valmentaja. Kertaakaan en ole valmennuksen aikana kokenut epäonnistuvani. Tulosta on tullut ja nyt ymmärrän että kehittyäkseni tarvin myös palauttavia treenejä ja kehonhuoltoa” Mirka 34v ”Olen treenannut vuosia kuntosalilla. treeni tuntui usein tylsältä ja kärsin alaselkä ja polvikivuista harjoittelun jälkeen. Aloitin Hannan valmennuksessa 5 kk sitten ja neljään kuukauteen en ole kärsinyt alaselkäkivuista ja polvikivut ovat lähes poissa. Kuntosalilaitteet ovat vaihtuneet painoihin ja kotona kehonvastuksella tehtäviin liikkeisiin joita voin tehdä kiireisinä päivinä. Parantuneiden ruokatottumuksien ansiosta olen kohta samassa painossa kuin ennen lapsia ja sen huomaa olossa. Energiaa riittää ja jaksan touhuta lasteni kanssa. En tiennyt miten monipuolista ja kivaa harjoittelu voi olla” Taina 43v ”Nelikymppisenä kolmannen polvioperaation jälkeen menetin täysin treenimotivaationi. Nyt 15 vuotta myöhemmin lääkäriltä tuli käsky aloittaa elämäntapamuutos. Aloitin valmennuksen puolivuotta sitten ja en olisi ikinä uskonut miten nopeasti vaiva toisensa jälkeen alkaa hävitä. Ensimmäiset kuukaudet oli haastavia. Siitä noustiin ja nyt liikunnasta alkaa nauttia” Kari 47v