Ladataan…

Liikuntavalmennus Personal Training

 

Toiminnallista ja tehokasta treeniä tavoitteena toimiva ja kivuton keho!

 

Yksilövalmennus on tarkoitettu sinulle jos:

 • haluat harjoitella monipuolisesti ja tehokkaasti ja saavuttaa tuloksia jotka pysyvät!
 • treenisi on jämähtänyt yksipuoliseksi ja haluat uusia haasteita treeneihisi
 • sinun pitäisi muuttaa elämäntapojasi voidaksesi paremmin, mutta tämä tuntuu haastavalta

 

Valmennus sopii erityisesti sinulle jos tunnistat jonkun näistä:

 • liikut paljon, mutta huomaat ettet palaudu liikunnasta enää niin hyvin kuin nuorempana tai liikunta on alkanut aiheuttaa kaikenlaisia kremppoja.
 • olet kiireinen esimerkiksi pienten lasten vanhempi. Haluat parantaa hyvinvointiasi ja löytää tavat liikkua niin ettei se ole ajallisesti pois perheeltäsi
 • haluat treenata ja kehittyä monipuolisesti oman kroppasi ehdoilla. Sinulle on tärkeää että pystyt toteuttamaan treenit helposti ja haluat yksilöllistä juuri sinulle suunniteltua valmennusta.
 • haluat aloittaa juoksun tai olet kuntojuoksija. Haluat kehittyä harjoittelussasi ja parantaa vauhtia, sekä juoksutekniikkaasi.
 • kuntosalitreeni ei ole sinun juttusi vaan haluat tehdä lihaskuntoharjoitukset kotona. Yhteistreenien onnistuessa valmennustudiollani, sinun ei tarvitse maksaa erikseen omia ja PT.n kuntosalimaksuja halutessasi opastusta treenitekniikoihin.
 • haluat treenin olevan toiminnallista ja tuloksien näkyvän myös arjessa parantuneena toimintakykynä.

 

Haluatko jaksaa paremmin arjessa ja nauttia liikunnasta ilman lihaskipuja?

 

Mitä valmennus sisältää?

Valmennus rakennetaan tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisesti lähtökohdat ja elämäntilanteesi huomioiden. Treenit suunnitellaan sinulle sopiviksi. Valmennuksessa harjoitetaan monipuolisesti, treenataan tehokkaasti, toiminnallisesti ja nousujohteisesti itseään haastaen sekä opetellaan tekemään ruokavalintoja, jotka tukevat terveyttä ja liikunnallisia tavoitteitasi.

 

Miten hyödyt valmennuksestani:

 • lihas -ja kestävyyskuntosi paranee, jolloin kehosi toimintakyky kasvaa
 • liikkuvuutesi ja kehonhallintasi paranee, joka ehkäisee vammoilta arjessa ja liikuntasuorituksissa
 • lihastasapainosi ja ryhtisi paranee, jonka seurauksena kärsit vähemmän lihaskivuista ja muista ikävistä krempoista
 • opit koostamaan sinulle sopivan monipuolisen ruokavalion, joka tukee terveyttä ja liikunnallisia tavoitteitasi
 • parantuneen kunnon ja fiksujen ruokavalintojen avulla jaksat arjessa paremmin ja olet virkeämpi, sekä terveytesi kohenee ja riski sairastua elämäntapasairauksiin pienenee
 • opit nauttimaan liikunnan tuomasta hyvästä olosta, jolloin liikunnasta tulee elämäntapa
 • saat ohjeet fiksusti toteutettuun kokonaisuuteen jossa treenataan oman kropan ehdoilla. Tämä on tie oikeasti kehittävään ja mieluisaan harjoitteluun.

 

Missä treenit toteutetaan?

Yhteistreenit ja tapaamiset toteutetaan HH Lihashuolto -ja Liikuntavalmennuksen treenistudiolla ja/tai ulkona. Ulkotreenit on mahdollista toteuttaa ainakin Helsingissä alueilla Siltamäki, Suutarila, Tapaninvainio, Töyrynummi, Tapanila, Tapulikaupunki, Puistola ja Malmi tai Vantaalla alueilla Tammisto, Pakkala, Koivuhaha, Helsingin Pitäjän Kirkonkylä, Aviapolis, Veromies, Viertola ja Tikkurila. Treeniohjelmat laaditaan sen mukaan mitä välineitä sinulla on käytössäsi ja missä haluat harjoitella. Omatoimiset treenit laaditaan toteutettavaksi kotona, kuntosalilla tai ulkona, mikä sinulle on mieluisinta.

 

Valmennukseen otan vain rajatun määrän valmennettavia kerralla, jotta pystyn keskittymään jokaiseen asiakkaaseen yksilöllisesti.

 

Vapaana muutama valmennuspaikka 3 tai 6 kk valmennuksiin (päivitetty 11.1.2019)

Tammikuun 2019 aikana 6 kuukauden valmennuksen aloittajalle viimeinen valmennuskuukausi veloitukseton. Tarjous voimassa tammikuun ajan niin kauan kuin valmennuspaikkoja riittää. Valmennus voidaan keskeyttää kesälomasi ajaksi sopimuksen mukaan.

 

Ensimmäinen tapaaminen on maksuton ja ei sido sinua mihinkään. Mietitään yhdessä sopiiko valmennukseni juuri sinulle?

Ota yhteyttä ja varaa aika

 

Hinnasto

 

Yksittäiset treeniohjelmat

Treeniohjelman suunnittelu ja ohjaus, josta saat kirjalliset opasteet.

PT-ohjaus 1 krt 100 €
PT-ohjaus 2 krt 185 €
PT-ohjaus 3 krt 260 €

Venyttelyohjelma hieronta-ajan yhteydessä                                              50 €

(sisältää sinulle suunniteldut liikekuvalliset ohjeet ja 30min ohjauksen)

 

Pidemmät valmennusjaksot

 

Valmennuspaketit sisältävät kaiken tämän:

 • alkukartoituksen. Halutessasi kehitystä seurataan liike -ja kuntotesteillä valmennuksen aikana
 • liikekuvalliset treeniohjelmat ja niiden päivityksen 1-2kk:n välein, jotta harjoittelu pysyy nousujohteisena ja mielekkäänä
 • monipuolisissa sinulle suunnitelluissa treeniohjelmissa huomioidaan kaikki kunnon osa-alueet. Saat ohjeet lihaskunto, kestävyys, liikkuvuus- ja lihashuoltotreeneihin tavoitteidesi mukaan
 • viikkosuunnitelmat harjoituksille ja treenipäiväkirjan, johon voit kirjata toteutuneet harjoitukset
 • ravintovalmennuksen käyttöösi (lue lisää ravintovalmennus sivulta)
 • viikottaisen sähköpostituen
 • tapaamiset voidaan käyttää treeni ja ravintovalmennukseen tavoitteisiisi sopivassa suhteessa.
 • treenitapaamisen kesto 60-75min treenin mukaan ja ravintotapaamisen 60min.

 

Miten valitsen minulle sopivan valmennuksen?

 • 3 kk valmennus sopii sinulle jolle liikkuminen on jo tuttua. Haluat uusia ideoita treeniin, kehittyä monipuolisesti, haastaa itseäsi ja järkevöittää harjoitteluasi.
 • 6 kk valmennus sopii sinulle jolla on tavoitteena uusi liikunnallinen elämäntapa tai et ole aikoihin juurikaan liikkunut. Ravintotottumuksissa on parannettavaa ja et tiedä mistä lähteä liikkeelle.
 • Jos tarvitset paljon tekniikkaopastusta tai ravintovalmennusta, suosittelen valitsemaan enemmän tapaamisia sisältävän vaihtoehdon.

 

3 kk / 6 tapaamista 225 € / kk
3 kk / 12 tapaamista 295 € / kk
6 kk / 12 tapaamista 220 € / kk
6 kk / 24 tapaamista 290 € / kk

 

 • Valmennukseen voidaan sopia keskeytys esimerkiksi loma. Tapaamisajankohdat suunnitellaan sinulle sopiviksi esimerkiksi alussa voi tapaamisia olla useammin ja kun tekniikat käyvät tutuiksi tapaamisia harventaa. Tapaamisissa 48h muutos/peruutusehto poislukien sairastapaukset, treeniohjelmien suunnittelun takia.

 

Jatkovalmennus mihin tahansa treenipakettiin                           120 € / kk

 • Jatkovalmennus sisältää treeniohjelmien päivityksen ja kausisuunnittelun sekä yhden treenitapaamisen / kk

 

Valmennuksen tueksi:

 • Jotta palautuminen treeneistä olisi tehokkaampaa saat halutessasi käyttää urheiluhieronta palveluita -10% alennuksella valmennuksen ajan.

(Etu koskee yli 3kk valmennuspaketteja)

 

 • Valmennukset on mahdollista toteuttaa yhdessä samanlaiset tavoitteet omaavan kaverin kanssa. Kysy lisää!

 

 

Asiakaspalautteita:

 

”Tsemppaava valmentaja. Kertaakaan en ole valmennuksen aikana kokenut epäonnistuvani. Tulosta on tullut ja nyt ymmärrän että kehittyäkseni tarvin myös palauttavia treenejä ja kehonhuoltoa”

Mirka 34v

”Olen treenannut vuosia kuntosalilla. treeni tuntui usein tylsältä ja kärsin alaselkä ja polvikivuista harjoittelun jälkeen. Aloitin Hannan valmennuksessa 5 kk sitten ja neljään kuukauteen en ole kärsinyt alaselkäkivuista ja polvikivut ovat lähes poissa. Kuntosalilaitteet ovat vaihtuneet painoihin ja kotona kehonvastuksella tehtäviin liikkeisiin joita voin tehdä kiireisinä päivinä. Parantuneiden ruokatottumuksien ansiosta olen kohta samassa painossa kuin ennen lapsia ja sen huomaa olossa. Energiaa riittää ja jaksan touhuta lasteni kanssa. En tiennyt miten monipuolista ja kivaa harjoittelu voi olla”

Taina 43v

”Nelikymppisenä kolmannen polvioperaation jälkeen menetin täysin treenimotivaationi. Nyt 15 vuotta myöhemmin lääkäriltä tuli käsky aloittaa elämäntapamuutos. Aloitin valmennuksen puolivuotta sitten ja en olisi ikinä uskonut miten nopeasti vaiva toisensa jälkeen alkaa hävitä. Ensimmäiset kuukaudet oli haastavia. Siitä noustiin ja nyt liikunnasta alkaa nauttia”

Kari 47v