Personal Training

Toiminnallista ja tehokasta treeniä tavoitteena toimiva ja kivuton keho!

Haluatko kehittyä treeneissäsi, saada tuloksia ja uutta motivaatiota tai tehdä liikunnallisen elämäntapamuutoksen?

Valmennuksessani treenataan tehokkaasti saavuttaen tuloksia jotka pysyvät. Harjoittelussa painotetaan oikeita suoritustekniikoita, jotta treenaaminen on tehokasta ja turvallista. Oikeaa ohjelmointia, sillä pidempiaikaisesti tulosta ei synny jos esimerkiksi kehonhuolto tai palauttava treeni puuttuu sekä ravintoa, jolla on iso merkitys palautumiseen ja esimerkiksi painonpudotusprojekteissa.

Olen erikoistunut erityisesti seuraaviin valmennuksiin:

 • asiakkaat joiden tavoitteena on pysyvä painonpudotus ja liikunnallinen elämäntapamuutos.
 • kuntojuoksijat jotka haluavat parantaa juoksutekniikkaansa ja saada tehoa juoksuun parantuneen lihaskunnon ja liikkuvuuden kautta tai kärsivät toistuvista rasitusvammoista.
 • kuntosali harjoittelijat jotka haluavat monipuolistaa treeniään ja tulokset ovat jämähtäneet paikoilleen toistuvien kremppojen takia.
 • toiminnallinen, vapailla painoilla tehtävä -ja kehonpainotreeni

Yksilövalmennukseni sopii erityiseti sinulle jos tunnistat jotain näistä:

 • haluat harjoitella monipuolisesti ja tehokkaasti ja saavuttaa tuloksia, jotka pysyvät!
 • treenisi on jämähtänyt yksipuoliseksi tai tylsäksi ja haluat uusia haasteita treeneihisi
 • sinun pitäisi muuttaa elämäntapojasi voidaksesi paremmin, esimerkiksi pudottaa painoasi liikunnan ja fiksujen ruokavalintojen avulla.
 • liikut paljon, mutta huomaat ettet palaudu liikunnasta enää niin hyvin kuin nuorempana tai liikunta on alkanut aiheuttaa kaikenlaisia kremppoja.
 • olet kiireinen esimerkiksi pienten lasten vanhempi. Haluat parantaa hyvinvointiasi ja tehdä tehokkaita treenejä, jotka eivät vie liikaa aikaa. Koska valmennus-studio on varattu vain sinulle, voit halutessasi ottaa vauvan mukaan treenien ajaksi.
 • haluat aloittaa juoksun tai olet kuntojuoksija. Haluat kehittyä harjoittelussasi ja parantaa vauhtia, sekä juoksutekniikkaasi.
 • haluat treenin olevan toiminnallista ja tuloksien näkyvän peilin lisäksi arjessa parantuneena toimintakykynä.

Mitä valmennus sisältää?

Valmennus rakennetaan tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisesti lähtökohtasi ja elämäntilanteesi huomioiden. Treeniohjelmat suunnitellaan aina yksilöllisesti sinulle sopiviksi. Valmennuksessa treenataan monipuolisesti, tehokkaasti ja nousujohteisesti itseään haastaen sekä opetellaan tekemään ruokavalintoja, jotka tukevat terveyttä ja tavoitteitasi. Valmennukseni suunnitellaan aina monipuoliseksi kokonaisuudeksi, sillä jos joku tärkeä osa-alue puuttuu (vaikkapa lihashuolto) se tuottaa usein myöhemmin ongelmia.

Missä treenit toteutetaan?

Tapaamiset toteutetaan Lihashuolto -ja Liikuntavalmennuksen treenistudiolla ja/tai ulkona. Tila on käytössä aina vain sinua varten. Omatoimiset treenit laaditaan toteutettavaksi kotona, kuntosalilla tai ulkona, mikä sinulle on mieluisinta. Ulkotreenit on mahdollista toteuttaa ainakin Helsingissä alueilla Siltamäki, Suutarila, Tapaninvainio, Töyrynummi, Tapanila, Tapulikaupunki, Puistola ja Malmi tai Vantaalla alueilla Tammisto, Pakkala, Koivuhaha, Helsingin Pitäjän Kirkonkylä, Aviapolis, Veromies, Viertola ja Tikkurila. Pidän valmennettavia rajatun määrän, jotta pystyn keskittymään jokaiseen projektiin yksilöllisesti. Ensimmäinen tapaaminen on maksuton ja ei sido sinua mihinkään. Ajan voit varata s-postilla hanna@lihashuoltojaliikuntavalmennus.fi tai soittamalla 040-7521826.

Hinnasto

Yksittäiset treeniohjelmat

Treeniohjelmasta saat aina kirjalliset opasteet. Pelkkä ohjelma sopii vain henkilöille, joilla on treenitaustaa.

Harjoitusohjelma 100 €
Ohjelma ja ohjaus 180 €
Ohjelma ja ohjaus 2krt 260 €

Venyttely ohjelma hieronta-ajan yhteydessä 70 € (sisältää sinulle suunniteldut liikekuvalliset ohjeet ja 30min ohjauksen)

Pidemmät valmennusjaksot

Valmennuspaketit sisältävät:

 • liikkuvuus -ja kuntotestit valmennuksen aikana
 • liikekuvalliset treeniohjelmat ja niiden päivityksen 1-2kk:n välein, jotta harjoittelu pysyy nousujohteisena ja mielekkäänä
 • monipuolisissa sinulle suunnitelluissa treeniohjelmissa huomioidaan kaikki kunnon osa-alueet tavoitteidesi mukaan. Saat ohjeet ja opastuksen lihaskunto, kestävyys, liikkuvuus- ja lihashuoltotreeneihin.
 • viikkosuunnitelmat harjoituksille ja treenipäiväkirjan, johon voit kirjata toteutuneet harjoitukset
 • ravinto tsekkaus. 3 kuukauden valmennus on suunniteltu sinulle, jolla on jo peruspohja kunnossa ja 6 kuukauden valmennus sinulle, jolla on isompia haasteita ruokavaliossasi.
 • viikottaisen sähköpostituen
 • tapaamiset voidaan käyttää treeni ja ravintovalmennukseen tavoitteisiisi sopivassa suhteessa.
 • treenitapaamisen kesto 60min ja ravintotapaamisen 60min.

Miten valitsen minulle sopivan valmennuksen?

 • 3 kk valmennus sopii sinulle, jolle liikkuminen on jo tuttua. Haluat uusia ideoita treeniin, kehittyä monipuolisesti, haastaa itseäsi ja järkevöittää harjoitteluasi.
 • 6 kk valmennus sopii sinulle jolla on tavoitteena uusi liikunnallinen elämäntapa tai et ole aikoihin juurikaan liikkunut sekä ravntotottumuksissa on paljon parannettavaa.
 • Jos tarvitset paljon tekniikkaopastusta tai ravintovalmennusta, suosittelen valitsemaan enemmän tapaamisia sisältävän vaihtoehdon ja/tai vähintään 6 kuukauden valmennusjakson.
3 kk 6 tapaamista 250 €/kk
3 kk 9 tapaamista 345 €/kk
3 kk 12 tapaamista 420 €/kk
6 kk 12 tapaamista 240 €/kk
6 kk 18 tapaamista 330 €/kk
6 kk 24 tapaamista 390 €/kk

Valmennukseen voidaan sopia keskeytys esimerkiksi loma. Tapaamisajankohdat suunnitellaan sinulle sopiviksi esimerkiksi alussa voi tapaamisia olla useammin ja kun tekniikat käyvät tutuiksi tapaamisia harventaa. Tapaamisissa 48h muutos/peruutusehto poislukien sairastapaukset, koska jokainen treeni suunnitellaan yksilöllisesti sinulle ja vaatii pohjatyötä. Valmennuspaketti voidaan räätälöidä myös haluamasi tapaamismäärän mukaan. Jatkovalmennus mihin tahansa treenipakettiin 150 € / kk Jatkovalmennus sisältää treeniohjelmien päivityksen ja kausisuunnittelun sekä yhden treenitapaamisen / kk Valmennuksen tueksi: Jotta palautuminen treeneistä olisi tehokkaampaa saat halutessasi käyttää urheiluhieronta palveluita -10% alennuksella valmennuksen ajan. Etu yli 3kk valmennuspaketteihin. Valmennukset on mahdollista toteuttaa yhdessä samanlaiset tavoitteet omaavan kaverin kanssa. Kysy lisää!

Asiakkaideni palautteita:

”Tsemppaava valmentaja. Kertaakaan en ole valmennuksen aikana kokenut epäonnistuvani. Tulosta on tullut ja nyt ymmärrän että kehittyäkseni tarvin myös palauttavia treenejä ja kehonhuoltoa” Mirka 34v ”Olen treenannut vuosia kuntosalilla. treeni tuntui usein tylsältä ja kärsin alaselkä ja polvikivuista harjoittelun jälkeen. Aloitin Hannan valmennuksessa 5 kk sitten ja neljään kuukauteen en ole kärsinyt alaselkäkivuista ja polvikivut ovat lähes poissa. Kuntosalilaitteet ovat vaihtuneet painoihin ja kotona kehonvastuksella tehtäviin liikkeisiin joita voin tehdä kiireisinä päivinä. Parantuneiden ruokatottumuksien ansiosta olen kohta samassa painossa kuin ennen lapsia ja sen huomaa olossa. Energiaa riittää ja jaksan touhuta lasteni kanssa. En tiennyt miten monipuolista ja kivaa harjoittelu voi olla” Taina 43v ”Nelikymppisenä kolmannen polvioperaation jälkeen menetin täysin treenimotivaationi. Nyt 15 vuotta myöhemmin lääkäriltä tuli käsky aloittaa elämäntapamuutos. Aloitin valmennuksen puolivuotta sitten ja en olisi ikinä uskonut miten nopeasti vaiva toisensa jälkeen alkaa hävitä. Ensimmäiset kuukaudet oli haastavia. Siitä noustiin ja nyt liikunnasta alkaa nauttia” Kari 47v