Hanna

Kuka minä olen?

Olen Hanna-Reetta Hyyryläinen, 31-vuotias koulutettu hieroja ja personal trainer. Haluan auttaa sivua voimaan paremmin ja pitämään kivut poissa, olipa tavoitteenasi kivuttomampi arki tai parantuneet urheilusuoritukset. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttavat liikunta, lihashuolto, ravinto, lepo ja henkinen hyvinvointi. Oman kokemuksen kautta tiedän kuinka paljon vaikuttaa jos joku näistä palasista puuttuu.

Yritykseni HH Lihashuolto-ja Liikuntavalmennuksen perustin alkuvuodesta 2018. Idea toiminnasta syntyi, kun halusin auttaa asiakkaitani kohti kivuttomampaa ja liikunnallisempaa elämäntapaa yhä paremmin ja tuoda palveluni saataville saman katon alle. Liikunnanohjauksia olen tehnyt vuodesta 2006 ja vuonna 2013 ryhdyin liikunta-alan yrittäjäksi. Vuonna 2015 opiskelin hierojaksi, josta lähtien olen hierojan töitä. Ensin isommalla toimijalla sekä yrityksillä, jonka jälkeen omassa toimipisteessäni.

Omaa harrastustaustaa löytyy lapsuudesta kestävyys -ja taitolajeista sekä kuntosaliharjoittelusta aikuisiällä. Tällä hetkellä aikaa kuluu kestävyysjuoksun ja toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun parissa. Paljon liikkuvana ja hieronnassa vuosia käyneenä tiedän oman kokemuksen kautta, miten iso merkitys säännöllisellä lihashuollolla on palautumiseen ja urheiluvammojen -tai työperäisten rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn.

Koulutustaustani:

  • Koulutettu hieroja (Valviran rekisterissä). Ammattitutkinnossani erikoistuin urheiluhierontaan. v.2016, Hierojakoulu Relaxi
  • Personal Trainer, Faf 2013
  • Ravintovalmentaja, Faf 2013
  • Kuntosaliohjaaja, Faf 2012
  • Suomen Painonnostoliiton ohjaajakoulutus,
  • 2013 Ryhmäliikunnanohjaaja ja muita liikunnan lisäkoulutuksia, 2006 alkaen
  • Ravintolakokki, Koulutuskeskus Salpaus 2010