Ladataan…

Hanna

 

Kuka minä olen?

Olen Hanna-Reetta Hyyryläinen, 30-vuotias koulutettu hieroja ja personal trainer. Haluan auttaa sinua parantamaan elämänlaatuasi pitämällä kivut poissa ja parantamalla suorituskykyäsi arjessa ja liikunnassa, tavoitteena hyvinvoiva ja toimiva keho. Tähän vaikuttavat vahvasti liikunta, lihashuolto, ravinto, lepo ja henkinen hyvinvointi. Oman kokemuksen kautta tiedän kuinka paljon vaikuttaa jos joku näistä palasista puuttuu. Tärkeintä on että nautit siitä mitä teet!

En anna ohjeita pikamuutoksiin vaan kaikki palveluni tähtäävä pysyvään muutokseen. Minulta saat selkeitä, toimivia ja helposti toteutettavia ohjeita elämäntilanteeseesi sovitettuna. Alkuun tarvitset vain motivaation muutokseen.

Yritykseni HH Lihashuolto-ja Liikuntavalmennuksen perustin alkuvuodesta 2018. Idea toiminnasta syntyi, kun halusin auttaa asiakkaitani kohti kivuttomampaa ja liikunnallisempaa elämäntapaa yhä paremmin ja tuoda palveluni saataville saman katon alle.

Omaa harrastustaustaa löytyy lapsuudesta kestävyys -ja taitolajeista sekä kuntosaliharjoittelusta aikuisiällä. Tällä hetkellä aikaa kuluu kestävyysjuoksun ja toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun parissa. Paljon liikkuvana ja hieronnassa vuosia käyneenä tiedän oman kokemuksen kautta, miten iso merkitys säännöllisellä lihashuollolla on palautumiseen.

 

Koulutustaustani:

  • Koulutettu hieroja (Valviran rekisterissä). Ammattitutkinnossani erikoistuin urheiluhierontaan. 2016, Hierojakoulu Relaxi
  • Personal Trainer, Faf 2013
  • Ravintovalmentaja, Faf 2013
  • Kuntosaliohjaaja, Faf 2012
  • Suomen Painonnostoliiton ohjaajakoulutus, 2013
  • Ryhmäliikunnanohjaaja ja muita liikunnan lisäkoulutuksia, 2006 alkaen
  • Ravintolakokki, Koulutuskeskus Salpaus 2010