Ravintovalmennus

Ei dieettejä eikä listoja kielletyistä ruoka-aineista, vaan rentoa ja riittävää syömistä terveyttä ja tavoitteitasi tukien!

Oletko kokeillut erilaisia dieettejä, ruokavalioita ja lakkoja? Pudottanut näillä ehkä painoa tai saanut muita tuloksia? Nämä eivät kuitenkaan ole olleet pysyviä ja olet takaisin lähtötilanteessa kerta toisensa jälkeen? Haluaisitko pysyviä tuloksia ilman että sinun tarvitsee rajoittaa elämääsi ja kieltäytyä juhlista tai ravintolaillallisesta? Haluaisitko osata laatia terveellisiä ateriakokonaisuuksia, jotka kelpaavat myös perheellesi? Haluaisitko voida hyvin kehossasi ilman että liikkuminen on raskasta tai joka paikkaa kolottaa? Haluaisitko palautua paremmin liikuntasuorituksista, saada tuloksia aikaiseksi, välttyä flunssakierteiltä ja jaksaa treenata täysillä? Se mitä syöt, vaikuttaa terveyteesi ja suorituskykyysi hyvin paljon. Täydelliseen ruokavalioon ei kuitenkaan ole perusteita, vaan usein sen tavoittelusta seuraa enemmän haittaa kuin hyvää. Valmennuksessani et saa pilkuntarkkoja ruokavalioita ja kieltolistoja. Kun pohja on kunnossa ja suurin osa aterioista on oikein koostettu voit hyvin mielin nauttia lempiherkuistasi vaikka useamman kerran viikossa, ilman että sillä olisi vaikutusta kokonaisuuteen. Ravintovalmennuksessa muutoksia tehdään pienin askelin. Etsitään yhdessä sinulle sopivia ruokatapoja ja opastan sinua miten saat koostettua ruokavaliostasi tavoitteitasi tukevan kokonaisuuden. Tärkeimpänä tavoitteena on, että valmennuksen jälkeen osaat suhtautua syömiseen rennosti ja tehdä terveyttä tukevia ruokavalintoja täysin omatoimisesti.

Valmennus on sinua varten, jos tunnistat jotain näistä:

 • sinun tarvitsisi tehdä muutoksia ruokavalintoihisi voidaksesi paremmin
 • olet kokeillut erilaisia dieettejä ja lakkoja, mutta et ole saanut pysyviä tuloksia
 • sinulla on terveydellinen syy pudottaa painoasi ja tarkistaa ruokatottumuksesi
 • koet syöväsi terveellisesti, mutta silti et voi hyvin ja ole energinen
 • haluat vinkkejä elintarvikkeista ja opastusta, miten koostaa tavoitteitasi tukeva ruokavalio
 • jätät aterioita välistä tai rankaiset itseäsi syömättömyydellä esimerkiksi viikonlopun herkuttelun jälkeen
 • ateriarytmisi on hukassa ja olet väsynyt, vaikka liikut ja nukut kunnolla
 • mietit voiko ruokavaliossasi olla syy vatsavaivoihin
 • haluat liikuntaharrastustasi tukevaa ravinto-opastusta

Missä tapaamiset toteutetaan?

Tapaamiset ovat HH Lihashuolto ja Liikuntavalmennuksen studiolla osoitteessa Peltohiirenkuja 1, 00780 Helsinki. Ravintovalmennus voidaan toteuttaa myös etävalmennuksena.

Ota yhteyttä ja jutellaan, olisiko sinulle hyötyä ravintovalmennuksesta

Hinnasto

Ravintotsekkaus

 • soveltuu sinulle kun ruokavalion peruspilarit ovat jo kunnossa, mutta haluat esimerkiksi paljon liikkuvana tarkistaa tukevatko syömisesi tavoitteitasi tai saatko energiaa sopivasti aktiivisuuteesi nähden.

Tapaamisessa käydään läpi 3-5 päivän ajalta täyttämäsi ruokapäiväkirja. Kartoitetaan lähtötilannetta ja liikuntatottumuksiasi, sekä pohditaan mahdollisia ongelmia. Toimitan sinulle viikon sisällä tapaamisesta ruokapäiväkirja-analyysin, vinkit ateriarytmin parantamiseen sekä muutosehdotukset ja esimerkit, miten voit parantaa ruokavaliotasi.

Tapaaminen ja palaute sähköpostitse 200 €
Toteutus etävalmennuksena 170 €

Valmennuspaketit

 • soveltuu sinulle jolla on isompia haasteita ruokavaliosi kanssa kuten terveydellisiä syitä pudottaa painoa tai ajankäytöllisiä haasteita löytää säännöllinen ateriarytmi. Liikuntavalmennus Personal Training -valmennuspaketit sisältävät myös ravintovalmennuksen joten suosittelen niitä ensisijaisesti elämäntapamuutos projekteissa.
 • 3 kk:n paketti soveltuu sinulle jolla on esimerkiksi ateriarytmi hukassa, vaikeuksia löytää sinulle sopivia ruoka-aineita tai haluat tietoa terveellisemmän ruokavalion koostamisesta käytännössä
 • 6 kk:n paketti soveltuu sinulle jos tavoitteena on elämäntapamuutos tai tarve terveydellisistä syistä tehdä muutoksia ruokavalioon ja pudottaa painoa.

Valmennus sisältää:

 • lähtötilanteen perusteellisen kartoituksen haastattelun ja 3-5 päivän ajalta pitämäsi ruokapäiväkirjan pohjalta
 • sinulle suunniteltuja esimerkki ateria-malleja päivän aterioihin
 • ohjeita askel kerrallaan kohti parempia valintoja valmennuksen edetessä
 • ravintovinkkejä, tuotesuosituksia ja opastusta parempiin valintoihin
 • viikottaisen seurannan ja tuen sähköpostitse tai whatsapp
3 kk     3 tapaamista 180€/kk
6 kk 6 tapaamista 150€/kk

Asiakaspalautteita:

”Aikaisemmin olen kokeillut nettivalmennuksia joissa olen saanut tarkat ohjeet ja määrät miten syödä. Olen saanut näillä tuloksia mutta lopettaessani ruokavalion paino on tullut pian takaisin. Hanna kielsi punnitsemasta ruokia ja muutoksia on tehty vähän kerrallaan. Kävimme kaupassa katsomassa miten teen parempia valintoja. En ole joutunut syömään ruokia joista en pidä vaan olen saanut nauttia ruoanlaitosta ja kesän juhlien tarjoiluista. Oloni on paljon virkeämpi ja paino tippuu pikkuhiljaa kohti normaalipainoa ja valmennus on vasta puolivälissä. Suosittelen lämpimästä” Jaana 60v